Despre noi

Vrem să vă ajutăm prin lucrările din fier forjat ca să vă faceți viața mai ușoară, mai plăcută și să vă bucurați de rezistență în timp a produselor noastre.

Câștigător pe RomâniaExecutăm lucrări din fier forjat și plexyglass

Conform bilanțului din 2016 câștigător în ceea ce privește:

  • industria construcțiilor metalice
  • a produselor din metal
  • mașini, utilaje și instalații

Lucrăm cu plăcere pentru dumneavoastră

Suntem specialişti în lucrările făcute cu fier forjat

Prezentare Edofier

Lucrăm pentru dumneavoastră ca să vă bucurați de diversele modele pe care le facem. Vizualizați gama noastră de produse.!Produse noi Edofier

Lucrăm permanent la noi modele făcute într-un mod profesionist, de calitate și estetic. Vizualizați noile noastre produse

Scurt istoric

Haideți să ne cunoaștem și să ne bucurăm împreună de produsele făcute din fier forjat. Am început din anul 2006 cu gândul să le oferim clienților noștri produse de calitate făcute într-un mod profesionist și estetic. Echipa noastră este gata să vă ofere sfaturi profesioniste în ceea ce privește lucrările făcute din fier forjat. Facem lucrări din fier forjat personalizate sau după modelele de pe site.
Ce model ai vrea să ai la casa ta din fier forjat?


Executăm lucrări din fier forjat și plexyglass

Contactează-ne

Ne puteți găsi atât la telefon 0734.167.977 cât și pe facebook cât și la sediu între orele 8-17 de luni până vineri. Suntem gata să lucrăm pentru dumneavoastră. Haideți să ne cunoaștem mai bine și să ne bucurăm împreună de produsele făcute din fier forjat. Vă invit să vedeți întreaga echipă în acțiune vizitându-ne pagina cu Videoclipuri.


Echipa Edofier